Onze workshops

Gezellige kookworkshops in gemoedelijke sfeer!

Gezellige kookworkshops in gemoedelijke sfeer

Het ultieme uitje met uw gezin, familie of collega's. En weer eens iets anders dan gewoon uit eten. Samen koken en daarna heerlijk met elkaar aan tafel, alle tijd om elkaar te spreken. Ook tijdens het koken is er tijd voor een praatje en onder het genot van een drankje bereidt u de heerlijkste gerechten.

De gezelligheid van samen koken en eten staat bij ons voorop en misschien leert u er ook nog iets van. We delen graag onze tips en trucs zodat u deze recepten thuis ook weer kunt maken.

Deze kookactiviteiten zijn gericht op recepten met ambachtelijke bereidingswijzen op basis van eerlijke, pure, seizoensgerichte ingrediënten.

Een kookworkshop is al mogelijk vanaf 6 personen.


Wat kan je van onze kookworkshop verwachten?

De totale tijdsduur van een kookworkshop is 4 à 5 uur. De gerechten worden in groepjes van twee of drie bereid volgens recept. Er zijn diverse thema's mogelijk zoals een 4-gangendiner, high tea, tapas of vegan, elk thema is bespreekbaar.
Het thema of de samenstelling van de kookworkshop wordt in overleg bij de reservering bepaald. Standaard bij elk thema is er een combinatie van vlees-, vis- en/of vegetarische gerechten. De gerechten zijn seizoensgericht en er wordt gebruik gemaakt van ingrediënten van eigen erf aangevuld met o.a. streekproducten. Er kan rekening worden gehouden met diëten, voedselallergie, vegetariërs e.d. Na 1,5 tot 2 uur gaat de hele groep aan tafel en worden de gerechten één voor één uitgeserveerd door de bereiders ervan. We sluiten af met koffie en thee.


Kosten en praktische zaken kookworkshop

Een kookworkshops is op elke dag van de week mogelijk. Reserveren is noodzakelijk. De prijs van een kookworkshop is € 55,00 per persoon inclusief alle drankjes tijdens de workshop (fris, bier, wijn) en koffie en thee ter afsluiting. Maximale grote van de groep is ca. 16 pers. Bij minder dan 6 personen is het minimumbedrag €330,- inclusief alle drankjes. Er zijn schorten aanwezig. De recepten worden na de workshop per email verzonden aan de deelnemers. We werken met verse producten, daarom is het wijzigen van het aantal deelnemers mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de kookworkshop. Anders zijn we genoodzaakt om deze kosten in rekening te brengen.