Boerderijrestaurant
Op de Brusse

Voor bijzonder uit eten, samen koken, vergaderen en logeren!

Wie zijn wij?

Wij zijn Diana en Hans en wij hebben Op de Brusse in november 2018 overgenomen. We wonen en werken op deze prachtige plek en willen u graag laten mee genieten. Een kleinschalig Boerderijrestaurant met vele mogelijkheden. Een mooi landelijk terras met overkapping, kookstudio en een Chalet met overnachting. Wij werken zonder personeel. Samen verzorgen wij de kookworkshops, diners, feestjes en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt en dat het u aan niets ontbreekt.


Ons restaurant

Op een zomer avond heerlijk eten met je voeten in het gras of op een frisse avond lekker bij de houtkachel. Als gast proef je niet alleen de liefde en aandacht voor de gerechten. Je beleeft er ook een stuk van mee! Die combinatie maakt een bezoek aan boerderijrestaurant Op de Brusse tot een bijzondere belevenis. Lekker uit eten en geen keuzestress.

Wij werken niet met een standaard menukaart maar koken een met zorg samengesteld 4 gangen verrassingsmenu wat regelmatig wisselt. U begint met een welkomstdrankje en een huisgemaakt broodje.
Voor het hoofdgerecht heeft u de keuze uit vis of vlees.
Bij uw reservering wordt wel altijd gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren (vegetarisch, veganistisch, diëten en of allergieën. Daar houden we graag rekening mee. Ook kinderen zijn welkom, we passen ons menu graag aan. Wilt u graag bij ons komen eten, raadpleeg dan onze agenda.


Onze kookworkshops

Het ultieme uitje met uw gezin, familie of collega's.
Dat is weer eens iets anders dan gewoon uit eten.
Samen koken en daarna heerlijk met elkaar aan tafel, alle tijd om elkaar te spreken. Ook tijdens het koken is er tijd voor een praatje en onder het genot van een drankje bereidt u de heerlijkste gerechten.

Voor gezellige en leerzame kookworkshops in een gemoedelijke, landelijke sfeer. De gezelligheid van samen koken en eten staat voorop. Deze kookactiviteiten zijn gericht op recepten met ambachtelijke bereidingswijzen op basis van eerlijke, pure, seizoen gerichte ingrediënten.


Bed & Breakfast

Wilt u langer genieten van onze omgeving? Beleef een bijzondere nacht / weekend of weekje weg. Een romantische en/of avontuurlijke overnachting in een bijzondere Bed & Breakfast (B&B) in de Achterhoek. Kom slapen in onze chalet.


Wat kan er nog meer?

Vergaderen, Trouwerij, Verjaardag, Personeelsuitje, Jubilea.

Ook kunt u bij ons terecht voor rouwarrangementen of zakelijke aangelegenheden. Neem vooral contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u iemand verrassen met een diner, lunch of overnachting dan we kunnen ook een cadeaubon voor u maken.