Pipowagen op de Brusse

Vakantiehuis pipowagen

B&B - Beleef een bijzondere nacht / weekend of weekje weg. Een romantische en/of avontuurlijke overnachting in een bijzondere Bed & Breakfast (B&B) in de Achterhoek.
Kom slapen in onze pipowagen, een echte authentieke zigeunerwagen (Zelhemse platenwagen). In deze pipowagen wordt overnachten een unieke belevenis!


In de Achterhoek, nabij Dinxperlo en Aalten in De Heurne

De zigeuner-/ pipowagen is gelegen in De Heurne, een klein buurtschap vlakbij de Duitse grens in de groene en landelijke Achterhoek. De pipowagen staat tussen de weilanden aan de rand van het buurtschap op het erf van boerderijrestaurant Op de Brusse, daterend uit 1874. Zodra je de auto parkeert en uitstapt merk je de bijzondere sfeer al, het weidse uitzicht en de haan die met zijn hennen (meestal) vrij rondscharrelt op het erf. In ons weiland hebben we mooie paadjes gemaaid waar je heerlijk kan wandelen of spelen met de hond. De tuin is helemaal omheind.


Zigeunerkenmerken

Deze originele pipowagen dateert uit de jaren '50 en heeft de specifieke zigeunerkenmerken zoals het kunstig geslepen glas en de mooie kamer-en-suite deuren die de eet- en woonkamer scheiden. De ruime wagen (8,5 m lang) heeft 3 ruimten en is sfeervol ingericht met meubels uit de tijd van weleer. Je kunt er met 2 of maximaal 4 personen slapen. In de slaapkamer staan 2 éénpersoons bedden tegen elkaar en in de woonkamer staat een 2 persoons slaapbank (1.40 x 2.00m). Er is geen badkamer in de wagen. Daarvoor moet je door de buitenlucht naar je verwarmde privé badkamer met douche, toilet en kleine kookvoorziening met koelkast, magnetron en 2-pits inductiekookplaat.


Kosten van dit bijzondere slaapplekje

De kosten voor dit bijzondere slaapplekje voor 1-4 personen:
€ 95,- per nacht.
In drukke tijd alleen voor minimaal 2 nachten te boeken.
€ 85,- voor de 2e nacht
€ 75,- voor de 3e nacht en alle daar op volgende nachten

Dit is incl. beddengoed, handdoeken, douche, hout voor de buitenkachel.
Deze kosten zijn exclusief toeristenbelasting á €1,30 p.p. per nacht en exclusief ontbijt. Ontbijt is te reserveren voor € 10,- per persoon per dag.
Aankomst vanaf 14:00 en vertrek tot 11:00.
Op Vrijdag en Zaterdag is het mogelijk om in het restaurant te dineren. Hiervoor moet u wel reserveren. Het is op andere dagen in overleg mogelijk om te reserveren voor diner dit wordt dan bezorgt bij de pipowagen.
In overleg zijn huisdieren welkom.
Hiervoor rekenen wij € 2,50 per verblijf per hond.
Wilt u er even op uit zonder hond dan bieden we oppas aan.
Dit is in overleg.