Inlooppad Boerderijrestaurant

Zelfvoorzienende boerderij restaurant Op de Brusse

Interieurboerderijrestaurant

Ouderwetse sfeer

Diana en Barteld

kip

kat

Zus de kat

Boerderij restaurant, voor bijzonder uit eten

Op de Brusse: een kleinschalig zelfvoorzienend (biologisch) no waste restaurant met zo'n 35 zitplaatsen. De unieke combinatie van hobbyboerderij met huiskamerrestaurant heeft als motto: "van grond tot mond'.

Onbespoten ingrediënten uit eigen moestuin

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten die onze moestuin en onze dieren te bieden hebben. Dus eigen groenten, fruit en eieren. Alle andere ingrediënten worden o.a. verkregen van lokale boeren en bedrijven. 

Knus landelijk huiskamerrestaurant

Binnen in het restaurant is een knusse plattelandssfeer te vinden. Het restaurant is in de deel (stal), die in de oorspronkelijke staat is gelaten. In de oorspronkelijke koeienstal is de lounge met haardvuur en banken In het hoge gedeelte van de stal (de deel) staan stijlvolle tafels en stoelen. De sier-strowand maakt deze ruimte af tot een knus huiskamerrestaurant.

Seizoensgerichte, eerlijke en pure gerechten

Wij bieden een 4-gangenverrassingsmenu dat we wekelijks samenstellen aan de hand van wat de tuin, onze dieren en onze leveranciers ons op dat moment te bieden hebben.

Diana werkt volgens het slow food principe. Dat betekent dat onze gerechten ambachtelijk worden bereid met seizoensgerichte, eerlijke en pure ingrediënten. Naast de ingrediënten van eigen erf gebruiken we ook (streek)producten van (kleine) ambachtelijke Achterhoekse boeren en smaakmakers die hun producten maken met respect voor het milieu en dierenwelzijn. In onze menu's zijn ook vaak streekgerechten te vinden.

Wij koken op verzoek ook vegetarisch, veganistisch of glutenvrij

Als u bij de reservering aangeeft om welke dieetwens of voedselallergie het gaat, dan houden wij daar graag rekening mee. Dit geldt ook voor de wens om bijvoorbeeld geen varkens- of rundvlees te willen eten.

4-gangen verrassingsmenu voor € 35,00

Ons 4-gangen verrassingsmenu dat regelmatig wisselt kunnen wij u bieden voor de aantrekkelijke prijs van € 35,00.
We maken alles zelf, en werken altijd met verse producten. (ook uit eigen moestuin)

Bij het hoofdgerecht kan er gekozen worden tussen vlees of vis.

U kunt bij ons op alle dagen van de week dineren maar alleen op reservering.

Kijkt u even op onze Agenda welke dagen nog beschikbaar zijn.

Reserveer direct via onderstaand contactformulier of bel 06-22913356. 

Contact

Invalid Input
Invalid Input
Vul hier uw e-mailadres in
Vul hier uw bericht in