Restaurant op de Brusse

Boerderij restaurant, voor bijzonder uit eten

Knus landelijk huiskamerrestaurant

Binnen in het restaurant is een knusse plattelandssfeer te vinden. Het restaurant is in de deel (stal), die in de orginele staat is gelaten. In de oorspronkelijke koeienstal is de lounge met haardvuur en banken. In het hoge gedeelte van de stal (de deel) staan stijlvolle tafels en stoelen. De sier-strowand maakt deze ruimte af tot een knus huiskamerrestaurant. Buiten is een heerlijk rustig landelijk gelegen terras met mooie overkapping.


€ 37,50 voor een 4-gangen verrassingsmenu

Wij werken volgens het slow food principe. Dat betekent dat onze gerechten ambachtelijk worden bereid met seizoen gerichte, eerlijke en pure ingrediënten. Dus huisgemaakt, kraakvers en zonder conserveringsmiddelen. Naast de ingrediënten van eigen erf gebruiken we ook (streek)producten van (kleine) ambachtelijke Achterhoekse boeren en smaakmakers die hun producten maken met respect voor het milieu en dierenwelzijn. In onze menu's zijn ook vaak streekgerechten te vinden.
Ons 4-gangen verrassingsmenu bieden we aan voor € 37,50 pp excl. drankjes.

Wilt u reserveren kijk dan in onze agenda naar de mogelijkheden of neem contact met ons op.


High Tea, Lunch of Brunch

High Tea of een brunch bij Op de Brusse is pure verwennerij in een knusse gezellige landelijke sfeer. Zomers heerlijk buiten, of op een frisse dag lekker bij de houtkachel. Genieten van alle huisgemaakte hapjes. Leuk om met vriendinnen lekker bij te kletsen, maar ook een goed idee voor een verjaardagsfeestje of vrijgezellenparty.
Bij de High Tea wordt onbeperkt thee geschonken, er is keuze uit meerdere soorten losse thee.
We starten de High Tea met een soep.
Na de soep komt een etagère op tafel met meerdere hartige lekkernijen.
Hierna volgt nog een etagère met meerdere zoete lekkernijen, natuurlijk horen hier ook de lekkere scones bij. Alles huisgemaakt.
De gerechten zijn seizoensgebonden en daarom niet altijd hetzelfde.

Een High Tea of een brunch is te reserveren op een Zondag, vanaf 2 personen en alleen mogelijk op reservering minimaal 2 dagen van te voren.
Een High Tea duurt ongeveer 2,5 uur. Kosten € 24,50
Een brunch is ongeveer in dezelfde strekking en kan in overleg met andere gerechten geserveerd worden. Kosten € 24,50
Als lunch serveren we een 3- gangen lunch voor € 19,50 p.p. Bestaand uit een soep, sandwich met huisgemaakte salade en afsluiting een dessert met 3 kleine gerechtjes.