Inlooppad Boerderijrestaurant

Zelfvoorzienend boerderij restaurant Op de Brusse

Interieurboerderijrestaurant

Knus interieur met lounge en houtkachel

Boerin Petra

U wordt ontvangen door boerin Petra

Reinier In De Moestuin

Chefkok Reinier oogst eigen biologische groenten

Koe Irene

Onze koe Irene levert de zuivelproducten

Varkens

Onze scharrelvarkens leveren eerlijk vlees

Boerderij restaurant, voor bijzonder uit eten

Op de Brusse: een kleinschalig zelfvoorzienend (biologisch) no waste restaurant met zo'n 35 zitplaatsen. De unieke combinatie van hobbyboerderij met huiskamerrestaurant heeft als motto: "van grond tot mond'.

Onbespoten ingrediënten uit eigen moestuin

Wij, Chefkok Reinier en gastvrouw Petra, maken zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten die onze moestuinen en onze boerderij-dieren te bieden hebben. Dus eigen groenten, fruit, melk, kaas, yoghurt, eieren en vlees.

Knus landelijk huiskamerrestaurant

Binnen in het restaurant is een knusse plattelandssfeer te vinden. Het restaurant is in de deel (stal), die in de oorspronkelijke staat is gelaten. In de oorspronkelijke koeienstal is de lounge met haardvuur en banken In het hoge gedeelte van de stal (de deel) staan stijlvolle tafels en stoelen. De sier-strowand maakt deze ruimte af tot een knus huiskamerrestaurant.

Als het weer dit toelaat verplaatsen wij ons restaurant naar buiten waar Reinier in zijn buitenkeuken midden tussen de restaurantgasten staat te koken. De koeien staan dan naast het terras in de weide en ook de kippen scharrelen lekker vrij rond.

Seizoensgerichte, eerlijke en pure gerechten

Wij bieden een 4-gangenverrassingsmenu dat we wekelijks samenstellen aan de hand van wat de moestuinen en onze dieren ons op dat moment te bieden hebben. Krijg een indruk van onze menu's

Reinier werkt volgens het slow food principe. Dat betekent dat onze gerechten ambachtelijk worden bereid met seizoensgerichte, eerlijke en pure ingrediënten. Naast de ingrediënten van eigen erf gebruiken we ook (streek)producten van (kleine) ambachtelijke Achterhoekse boeren en smaakmakers die hun producten maken met respect voor het milieu en dierenwelzijn. In onze menu's zijn ook vaak streekgerechten te vinden.

Lees meer over onze smaakmakers

Wij koken ook vegetarisch, veganistisch, glutenvrij of andere dieetvoeding

Als u bij de reservering aangeeft om welk dieet of voedselallergie het gaat dan houden wij daar rekening mee. Ditzelfde geldt voor degenen die liever vegetarisch, veganistisch, geen varkensvlees of rundvlees willen eten.

4-gangen verrasingsmenu voor € 32,50

Ons 4-gangen verrassingsmenu dat wekelijks wisselt kunnen wij u bieden voor de aantrekkelijke prijs van € 32,50. 
Krijg een indruk van onze menu's

Wij zijn elke vrijdag t/m zondagavond vanaf 18 uur geopend.  Reserveren is noodzakelijk!
Komt u met een groep van 10 personen of meer kunt u op afspraak ook op andere dagen bij ons dineren. Reserveer direct via onderstaand contactformulier of bel 0315-659297. 

Contact

Invalid Input
Invalid Input
Vul hier uw e-mailadres in
Vul hier uw bericht in