Inlooppad Boerderijrestaurant

Zelfvoorzienende boerderij restaurant Op de Brusse

Interieurboerderijrestaurant

Ouderwetse sfeer

Diana en Barteld

kip

kat

Zus de kat

Boerderij restaurant, voor bijzonder uit eten

Op de Brusse: een kleinschalig zelfvoorzienend (biologisch) no waste restaurant met zo'n 35 zitplaatsen. De unieke combinatie van hobbyboerderij met huiskamerrestaurant heeft als motto: "van grond tot mond'.

Onbespoten ingrediënten uit eigen moestuin

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten die onze moestuinen en onze boerderij-dieren te bieden hebben. Dus eigen groenten, fruit en eieren. Alle andere ingrediënten worden verkregen van lokale boeren en bedrijven. 

Knus landelijk huiskamerrestaurant

Binnen in het restaurant is een knusse plattelandssfeer te vinden. Het restaurant is in de deel (stal), die in de oorspronkelijke staat is gelaten. In de oorspronkelijke koeienstal is de lounge met haardvuur en banken In het hoge gedeelte van de stal (de deel) staan stijlvolle tafels en stoelen. De sier-strowand maakt deze ruimte af tot een knus huiskamerrestaurant.

Als het weer dit toelaat verplaatsen wij ons restaurant naar buiten waar Diana in de buitenkeuken midden tussen de restaurantgasten staat te koken.

Seizoensgerichte, eerlijke en pure gerechten

Wij bieden een 4-gangenverrassingsmenu dat we wekelijks samenstellen aan de hand van wat de moestuinen en wat onze dieren ons op dat moment te bieden hebben. Krijg een indruk van onze menu's

Diana werkt volgens het slow food principe. Dat betekent dat onze gerechten ambachtelijk worden bereid met seizoensgerichte, eerlijke en pure ingrediënten. Naast de ingrediënten van eigen erf gebruiken we ook (streek)producten van (kleine) ambachtelijke Achterhoekse boeren en smaakmakers die hun producten maken met respect voor het milieu en dierenwelzijn. In onze menu's zijn ook vaak streekgerechten te vinden.

Lees meer over onze smaakmakers

Wij koken ook vegetarisch, veganistisch of glutenvrij

Als u bij de reservering aangeeft om welke dieetwens of voedselallergie het gaat, dan houden wij daar graag rekening mee. Dit geldt ook voor de wens om bijvoorbeeld geen varkens- of rundvlees te willen eten.

4-gangen verrasingsmenu voor € 32,50

Ons 4-gangen verrassingsmenu dat wekelijks wisselt kunnen wij u bieden voor de aantrekkelijke prijs van € 32,50. 
Krijg een indruk van onze menu's

Komt u met een groep van 10 personen of meer, dan kunt u op afspraak ook op andere dagen bij ons dineren. Reserveer direct via onderstaand contactformulier of bel 06-22913356. 

Contact

Invalid Input
Invalid Input
Vul hier uw e-mailadres in
Vul hier uw bericht in