Restaurant interieur

Vergaderen2

V

vergaderen 3

Kleinschalige vergaderlocatie

Een kleinschalige vergaderlocatie (tot 20 personen) in een authentieke boerderij met een informele, intieme sfeer.
Gelegen in de natuur op het Achterhoekse platteland. 

Authentieke sfeervolle vergaderruimte

Via de authentieke lage staldeuren komt u in de sfeervolle vergaderruimte van de boerderij. De grote dubbelzijdige houtkachel brandt bij aankomst en heeft de ruimte heerlijk verwarmd. Je kunt vergaderen aan de hoge houten tafels, maar ook informeel samenzijn in de lagere loungeruimte in de voormalige koeienstal, aan de andere kant van de haard.

Buiten business doen!

's Zomers kunt u buiten vergaderen op een landelijke terras, waar de kippen lopen. Met uitzicht op de bloementuin en het weiland, en in de pauze loop je even door de tuin. Kortom, leven zoals het leven bedoeld is.

Lunchen met (h)eerlijke producten van eigen erf

Een vergaderlocatie waar u naast het vergaderen geniet van de puurheid van het plattelandsleven en de gastvrijheid van de eigenaren Barteld en Diana. Deze gastvrijheid uit zich bijvoorbeeld in de lunch die grotendeels bestaat uit zelf geteelde (vergeten) biologische groenten en kruiden, natuurlijk ontbreekt het scharreleitje van de kippen niet. En als je blijft dineren dan bereidt Barteld of Diana de lekkerste gerechten met deze eerlijke producten.

Vergaderarrangementen

Vergaderarrangement ochtend, middag of avond (1 dagdeel):

Bij binnenkomst in de knusse vergaderruimte waar de houtkachel al brandt en de ruimte heerlijk heeft verwamt ziet u meteen de buffettafel.

Koffie- en theebuffet

Op deze buffettafel vind je koffie en thee, en wat lekkers voor erbij. 
Bij groepen vanaf 12 personen worden de koffie en thee halverwege het dagdeel aangevuld.

Lunchbuffet

Standaard bestaat de lunch ook uit een buffettafel waarop een ruime sortering aan belegde broodjes voorhanden is. Verder staat een versgemaakte soep op het buffet. Als dranken worden koffie en thee, maar ook melk en jus 'd orange aangeboden.

Verder kan dit arrangement natuurlijk worden uitgebreid of aangepast. Bijvoorbeeld in plaats van een lunch, een high-tea of een lunch-, tapas- of dinerworkshop. 

Kosten

Het één dagdeel vergaderarrangement inclusief lunch kost € 20,- per persoon.
Zonder lunch zijn de kosten € 15,- per persoon.

Vergaderarrangement hele dag (2 dagdelen):

Naast hetgeen geboden wordt bij een vergadering tijdens 1 dagdeel wordt voor het 8-uurs vergader-arrangement een aanvullend koffie/thee en water buffet klaargezet. Ook hier geldt dat bij groepen vanaf 12 personen de koffie/thee en water halverwege het 2e dagdeel ook weer wordt aangevuld.

Verder kan dit arrangement natuurlijk worden uitgebreid met een diner of kookworkshop.

Kosten

Kosten voor het 8-uurs vergaderarrangement zijn € 30,- per persoon.

Reserveer direct

Via onderstaand contactformulier of bel 06-22913356.

Contact

Invalid Input
Invalid Input
Vul hier uw e-mailadres in
Vul hier uw bericht in