Over ons

Het roer om!

Petra en Reinier hebben Op de Brusse in 15 jaar tijd opgebouwd tot wat het nu is. Zij hebben het roer omgegooid en zullen vanaf nu gaan genieten van hun vrije tijd. Bij toeval kwam Op de Brusse op het pad van de familie Laan. Zij genoten van deze prachtige locatie en zagen de vele mogelijkheden. Een droom zou uitkomen. Het hele gezin was in voor dit avontuur, de keuze was snel gemaakt.

Diana en Hans runnen het bedrijf. Het concept, koken met producten uit eigen tuin en de streek (de Achterhoek), zal blijven wat het is. Iedereen kan zelf aan de slag tijdens een kookworkshop, genieten van een high-tea op het terras of gezellig dineren bij de houtkachel.

Droom waargemaakt: Boerderijrestaurant met kookstudio

Elk weekend ontvangen we gasten die komen genieten van lekkere en eerlijke gerechten. Ook geven we kookworkshops, kan je met een klein gezelschap komen vergaderen of een kleinschalig feestelijk etentje of high tea geven. Alle activiteiten zijn op afspraak te reserveren zodat alles geheel naar wens kan worden ingevuld. Bij aankomst op het erf ervaar je meteen de sfeer van een ouderwetse keuter boerderij. Je loopt langs de moestuin en de fruitbomen naar de ingang van het restaurant. De kippen scharrelen op het erf.

file 3