Restaurant interieur

Knusse vergader-ambiance

Vergaderen2

Vergaderopstelling met flap-over

vergaderen 3

Vergaderopstelling

Kleinschalige vergaderlocatie

Een kleinschalige vergaderlocatie (tot 20 personen) in authentieke boerderij met een informele, intieme sfeer, gelegen in de natuur op het Achterhoekse platteland. Waarbij u samen bent zonder anderen, met ruimte, rust en privacy.

Authentieke sfeervolle vergaderruimte

Via de authentieke lage staldeuren komt u in de sfeervolle vergaderruimte van de boerderij. De grote dubbelzijdige houtkachel brandt bij aankomst en heeft de ruimte heerlijk verwarmd. je kunt vergaderen aan de hoge houten tafel, maar ook informeel samenzijn in de lagere loungeruimte in de koestal, aan de andere kant van de haard.

Buiten business doen!

's Zomers kunt u buiten vergaderen op een landelijke terras, waar de kippen rondom je voeten scharrelen. Met uitzicht op de koeien die vredig in de wei grazen en in de pauze loop je even naar de scharrelvarkens die onder de hazelnootstruiken scharrelen of misschien wel net een modderbad nemen. Kortom, leven zoals het leven bedoeld is.

Lunchen met (h)eerlijke producten van eigen erf

Een vergaderlocatie waar u naast het vergaderen geniet van de puurheid van het plattelandsleven en de gastvrijheid van de eigenaren Petra en Reinier. Deze gastvrijheid uit zich bijvoorbeeld in de lunch die grotendeels bestaat uit zelf geteelde (vergeten) biologische groenten en kruiden, vleeswaren van eigen scharrelvarkens, kaas, yoghurt en melk van de twee Lakenvelder koeien en ontbreekt natuurlijk ook het scharreleitje van de kippen niet. En als je blijft dineren dan bereidt Reinier de lekkerste gerechten met deze eerlijke producten.

Vergaderarrangementen

Vergaderarrangement ochtend, middag of avond (1 dagdeel):

Bij binnenkomst in de knusse vergaderruimte waar de houtkachel al brandt en de ruimte heerlijk heeft verwamt ziet u meteen de buffettafel.

Koffie/thee en water buffet

Op deze buffettafel vind je koffie/thee en water. Ook is voorzien in koekjes en chocolaatjes.
Bij groepen vanaf 12 personen wordt de koffie/thee en water halverwege het dagdeel aangevuld.

Lunchbuffet

Standaard bestaat de lunch ook uit een buffettafel waarop een ruime sortering aan belegde sandwiches voorhanden is bestaande uit eigen vleeswaren, kaas en groenten van eigen erf. Verder staat een versgemaakte soep op het buffet en yoghurt met fruit(saus). Als dranken worden koffie/thee, maar ook melk en jus 'd orange aangeboden.

Verder kan dit arrangement natuurlijk worden uitgebreid of aangepast. Bijvoorbeeld in plaats van een lunch een lunchworkshop, high tea of diner- of tapasworkshop.

Kosten

Dit één dagdeel vergaderarrangement inclusief lunch kost € 20,- per persoon.
Zonder lunch zijn de kosten € 15,- per persoon.

Vergaderarrangement hele dag (2 dagdelen):

Naast hetgeen geboden wordt bij een vergadering tijdens 1 dagdeel wordt voor het 8-uurs vergader-arrangement een aanvullend koffie/thee en water buffet klaargezet met koekjes en chocolaatjes. Ook hier geldt dat bij groepen vanaf 12 personen de koffie/thee en water halverwege het 2e dagdeel ook weer wordt aangevuld.

Verder kan dit arrangement natuurlijk worden uitgebreid met een diner of kookworkshop.

Kosten

Kosten voor het 8-uurs vergaderarrangement zijn € 30,- per persoon.

Reserveer direct

Via onderstaand contactformulier of bel 0315-659297.

Contact

Invalid Input
Invalid Input
Vul hier uw e-mailadres in
Vul hier uw bericht in