Geef eens een cadeaubon

Geef een origineel cadeau voor uit eten in een bijzondere sfeer, heerlijke high tea of een romantische overnachting in een pipowagen.

Leuk om weg te geven als bedankje, verjaardagscadeau of wat te denken van een (2e) huwelijksnacht

Waarde cadeaubon, zelf bepalen

De waarde van de cadeaubon kunt u zelf bepalen. Voor de kosten van de activiteiten kunt u op de betreffende pagina's van deze website kijken.

Hoe bestelt u een cadeaubon?

  • Vul het onderstaande contactformulier in. Vermeld in het bericht Waar wij de cadeaubon naartoe moeten verzenden (naam, adres, postcode en woonplaats). Daarnaast vermeld u het bedrag dat u wilt besteden en uw e-mailadres. Zodra wij het ingevulde formulier hebben gelezen, krijgt u per email een bevestiging van uw bestelling.
  • Maak het bedrag via telebankieren over naar ons banknummer NL14 INGB 000 45 31 802 t.a.v. Op de Brusse onder vermelding van cadeaubon en de naam die u op het formulier heeft ingevuld.
  • Zodra wij de betaling hebben ontvangen sturen wij de cadeaubon naar het door u opgegeven postadres. Wij zullen u per mail ook melden dat wij de cadeaubon op de post hebben gedaan.

Contact

Invalid Input
Invalid Input
Vul hier uw e-mailadres in
Vul hier uw bericht in

Cadeaubon afhalen kan ook!

U kunt een cadeaubon natuurlijk ook afhalen bij ons boerderij–restaurant, u hoeft dan het formulier niet in te vullen. Wel is het goed om even te bellen wanneer u de cadeaubon komt afhalen. Dan bent u er zeker van dat we thuis zijn en de cadeaubon voor u klaar ligt!